Brad Pitt este mai “Sanatos si mai fericit” de cand a divortat de Angelina Jolie, mult iubita vedeta – cu toate acestea, unele detalii cu legatura la divort inca il macina si ii fac viata un chin

0

Lucrurile incep sa capete contur pentru Brad Pitt. Dupa o aparitie destul de rara la evenimentul dinaintea Oscarurilor sustinut de Agentia Gersh joia trecuta, o sursa de incredere spune ca tatal celor sase se afla intr-un stare buna de la despartirea de Angelina Jolie, ajungand in final sa se puna pe picioare dupa despartire prin care a trecut.

“Separarea a fost brutala, si a fost o perioada foarte trista in viata sa”, spune sursa. Brad a facut cateva schimbari importante si este mult mai bine acum, mai fericit si mai sanatos, avand o viata sociala activa, reluand legatura cu vechii prieteni. Merge des la cina si ii face placere sa fie iesit, sa faca diferite lucruri.

Actorul in varsta de 54 de ani a fost ocupat in ultima perioada, semnand recent pentru a se alatura lui Leonardo DiCaprio in filmul lui Quentin Tarantino despre crimele familiei Manson din 1969 – Once Upon a Time in Hollywood. “Brad a petrecut mult timp singur si departe de lume, privind asupra sa si reevaluandu-si prioritatile si lucrurile care erau importante pentru el. Acum a inceput sa implementeze aceste schimbari si are mult mai multa claritate asupra lucrurilor. A iesit din acele momente intunecate si este intr-un loc mult mai bun.”

Dupa cum stii deja probabil, Angelina a depus cererea de divort de la Brad in septembrie 2016 dupa doi ani de casatorie si o relatie de 12 ani. Perechea s-a implicat intr-o batalie de custodie asupra copiilor lor, Maddox de 16 ani, Pax de 14, Zahara de 13, Shiloh care are 11 ani si gemenii Vivienne si Knox de 9 ani fiecare, inainte de a ajunge la un acord temporar in decembrie anul urmator.

Conform documentelor instantiate in 2016, sase copiii ai fostului cuplu trebuiau sa ramana in custodia Angelinei. Brad a continuat sa aiba “vizite terapeutice” cu copiii sai, si a participat la sesiunile de terapie individuala. Actorul filmului “War Machine” a fost de asemenea obligat sa participe la terapie de grup si sa se supuna testelor de droguri aleatorii.

Acordul de custodie provizorie a venit dupa ce FBI-ul a inchis oficial investigatia privind actiunile lui Brad pe un avion privat. Si in timp ce acesta aparent se indreapta spre o directie pozitiva in legatura cu despartirea, custodia copiilor este inca un subiect dureros si delicat.

Angelina si Brad inca lucreaza asupra detaliilor divortului si custodiei, dar Brad nu este deloc multumit de termenii si de aranjamentul in care a fost realizata custodia, vrand sa isi vada copiii mai mult. Acest lucru il incearca, si se lupta foarte mult cu acest sentiment, dar in general, incepe sa isi revina si se simte tot mai bine.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: eonline.com

Photo: hln.be

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!