Aplica presiune sub buric pentru a scapa de vanturi

0

Acupresura este o metoda foarte veche, folosita de multi ani in China. Aceasta tehnica foloseste aceleasi concepte ca si acupunctura, rezultatul fiind identic – promoveaza relaxarea, bunastarea si trateaza diferitele afectiuni ale corpului.

Cu ajutorul acestei tehnici puteti elimina constipatia si balonarea in mai putin de 1 minut. Metoda este destul de simpla si nu necesita prea mult timp pentru a fi indeplinita. Mai jos, va vom explica cu exactitate ce trebuie sa faceti pentru a scapa rapid si usor de balonare si de problemele cu constipatia.

In primul rand, trebuie sa gasesti aceasta zona si anume zona la o distanta de doua degete sub buric si apoi trebuie sa masezi acel punct timp de 1 minut. Masarea acestui punct si aplicarea presiunii asupra lui ajuta la ameliorarea durerii de stomac si a durerii in nivelul inferior al spatelui, a constipatiei si a tulburarilor digestive. Puteti de asemenea sa impingeti acest punct cu degetul. Daca presiunea varfului este mult prea mare si va provoaca dureri, puteti sa apasati cu palma. Apasati acest punct timp de un minut si concentrati-va asupra respiratiei profunde.

Veti observa rezultate intr-un timp foarte scurt si veti scapa de toate problemele care implica balonare, constipatie sau dereglari ale stomacului.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!