Salata de patrunjel verde – te ajuta sa slabesti frumos si eficient

Cu ajutorul acestei diete bazate pe salata de patrunjel vei reusi sa slabesti sanatos pana la 3kg intr-o saptamana. Principalul rol al acestui regim il are salata de patrunjel. Continua sa citesti pentru a afla modalitatea prin care poti sa o prepari.

Ai nevoie de sase legaturi de patrunjel verde pe care sa le speli foarte bine si din care sa alegi numai frunzele si coditele fragede. Se toaca marunt si se amesteca, cu o cantitate egala de frunze de menta poaspat tocate. Se mai adauga si o lingura de grau faramitat care trebuie inmuiat mai intai in apa calda, pentru circa o jumatate de ora. Pe langa acestea se mai adauga o rosie mare taiata in cuburi mici si zeama de la o jumatate de lamaie.

Aceasta salata se consuma pe parcursul zilei, ori de cate ori ai senzatia de foame. La micul dejun se consuma o ceasca de cafea neagra si un fruct la alegere. Pentru pranz, ai putea sa iti pregatesti un piept de pui la gratar sau fiert, un mar sau o para, iar pentru cina poti manca doua oua fierte, un morcov crud si un mar ionatan.

Acest regim trebuie tinut minim o saptamana, timp in care vei reusi sa slabesti de la 3 pana la 5 kilograme. De asemenea, este necesar consumul a cel putin 3 litri de apa, ceai neindulcit sau chiar bors crud.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Ellevild Madblog – WordPress.com