Asa opresti celulita – 3 ingrediente naturale, pe care probabil le ai deja la tine acasa

0

Celulita da batai de cap in cazul multor femei. Din nefericire pentru acestea, masajul anti-celulitic este destul de costisitor si in acelasi timp foarte dureros, iar cremele din comert, care nu sunt nici ele ieftine, nu se dovedesc  deloc atat de eficiente pe cat ne-am dori noi sa fie.

Din acest motiv, noi iti propunem sa iti faci singura, la tine acasa, impachetari cu produse naturale, care sa te ajute sa estompezi urmele celulitei.

Pentru aceste impachetari ai nevoie de:

  • Apa
  • Ulei de cocos
  • Sare de mare
  • Folie de plastic

Pentru a-ti face impachetari, mai intai trebuie sa compui solutia:  trebuie sa amesteci doua-trei lingurite de ulei de cocos cu cat mai multa sare de mare, pana cand aceasta ramane precum o pasta cu textura mai groasa. Dupa ce ai terminat de amestecat, intinde generos pasta obtinuta pe pielea pe care vrei sa o impachetezi. Dupa asta trebuie sa infasori partea respectiva a corpului in folie de plastic, pe care este necesar sa o strangi foarte bine, astfel incat pasta sa ramana pe loc.

Folia trebuie sa o lasi pe tine pentru cateva ore, iar daca reusesti, rezultatele nu vor inceta sa apara. Intre timp, este necesar sa bei si apa, pentru a te hidrata.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Fitness Elements

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!