Un medic a decedat in timpul garzii la spitalul Sf. Ioan din Capitala

0

Intr-un spital din Capitala a avut loc un caz cutremurator. Un medic tanar, anestezist, in varsta de numai 38 de ani a decedat pe parcursul garzii, luni noapte, la Spitalul “Sfantul Ioan”. Din nefericire, toate eforturile depuse de catre colegii sai spre a-l resuscita au fost in zadar.

Medicul primar ATI, pe nume Adrian Fronea a fost gasit in stop cardio-respirator in cursul zilei  de luni, in timpul programului de garda. Acest medic efectua garzi in cadrul spitalului conform programarii lunare, ceea ce insemna aproximativ o garda pe saptamana, in baza unui contract de garzi.

Adrian Fronea, in varsta de 38 de ani, era supraponderal si fumator, insa nu era in evidenta cu patologie asociata. In momentul de fata, organele abilitate desfasoara ancheta necesara pentru stabilirea cauzei decesului, conform comunicautului Spitalului Sf. Ioan.

             Din primele informatii, se pare ca medicul in varsta de 38 de ani a fost gasit de colegi fara suflare, tocmai in Camera de Garda. Acestia au fost nevoiti sa sparga usa.

In ciuda manevrelor de resuscitare, care au fost in zadar, medicul anestezist nu a mai putut fi salvat. Conform unor surse, acesta suferise un infarct.

Datorita faptului ca acest caz se considera accident de munca, inspectorii ITM au deschis o ancheta. Politistii si procurorii s-au prezentat la fata locului cu scopul de a efectua cercetarile necesare.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!