Anunt bomba despre o mare artista, cea mai in voga artista de la noi!

0

Cea mai in voga artista din tara noastra, Delia, are planuri mari pentru viitor, unele care nu ii bucura neaparat pe fanii ei, care sunt in asteptarea unor piese si unor concerte noi.

Delia a decis sa isi anunte apropiatii in legatura cu decizia ei de a lua o pauza, datorita faptului ca simte nevoia de a se relaxa si de a se odihni. Mai mult decat atat, un alt motiv care o va tine pe Delia departe de scena si de cariera ei ar putea sa fie planurile marete pe care le are pentru perioada in care nu va mai urca pe scena, conform Wowbiz.ro citat de realitatea.net.

Se pare ca, aceasta are de gand sa adopte un copil in cel mai scurt timp.

Surse din anturajul vedetei sustin faptul ca artista doreste sa se retraga timp de un an din industria muzicala, insa nu este ceva ce ascunde, spunand asta si la radio. Ea doreste sa ia acasa un copil cu acte in regula. Daca chiar va face asta, inseamna ca are un suflet mare, iar daca adopti un copil trebuie sa iti petreci timpul cu el, astfel ca se intelege de ce doreste aceasta pauza.

Nu este inca anuntata data din care ea va lua aceasta pauza, deoarece are in sange muzica, fapt pentru care amana marele moment.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Evz

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!