Omul Maimuta din Amazon si povestea de viata a acestuia – s-a aflat adevarul dupa mai bine de 80 de ani!

0

In 1937, o poza care a fost realizata in jungla amazoniana din Brazilia a facut inconjurul lumii la vremea respectiva. Intreaga lume era ferm convinsa de faptul ca exista un “om-maimuta”, dupa cum a fost numit, datorita infatisarii pe care acesta o avea.

Se pare ca, in aceasta poveste de viata este vorba despre un om care s-a nascut cu anumite malformatii si care a fost folosit ca si “actor” intr-un film bolnav regizat, cu scopul de a provoca panica in intreaga lume.

La vremea respectiva, acest truc a functionat. Ba mai mult decat atat, oamenii din lumea intreaga au anuntat faptul ca vazusera scene absolut socante cu asemenea oameni. Un miliardar elvetian, care se afla in expeditia sa in Brazilia, s-a laudat cu faptul ca el chiar prinsese unul pe care l-a si omorat, insa pe care nu a putut sa il aduca cu el in civilizatie.

Het Leven, o revista olandeza, a publicat aceste imagini cu anuntul clar ca o creatura jumatate om si jumatate maimuta a fost descoperita in jungla din Amazon.

Acum, datorita faptului ca tehnologia a avansat, cercetatorii sustin ca este vorba, desigur, despre un trucaj bine realizat. Ba mai mult, omul-maimuta apare proaspat barbierit si tuns in poza, iar la buze se pot vedea urmele de machiaj si proteza.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!