La numai 6 saptamani de la nunta, si-a pierdut sotul – dupa 68 de ani, a aflat adevarul

0

Nici prin gand nu le-ar fi trecut, ca la numai 6 saptamani dupa ziua cea mare in care au devenit sot si sotie, soarta ar putea sa ii desparta pentru totdeauna. Aceasta poveste, parca desprinsa din filme, este cat se poate de reala si cu siguranta te va tulbura emotional.

Peggy Harris, o femeie din Vernon, Texas, a ales sa se casatoreasca cu Billie unde in anii 1940. La numai 6 saptamani de la nunta celor doi, barbatul a fost detasat sa lupte in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pe 17 iulie 1944, locotenentul Billie Harris a plecat in Franta, pe front. Din ziua respectiva, sotia lui nu a mai primit nici un fel de veste de la el. Abia la 68 de ani, ea a aflat ce se intamplase, de fapt, cu acesta.

Initial, ea a crezut ca el fusese ucis pe front. Apoi, brusc, a primit vestea ca se afla in drum spre casa. Ulterior, i s-a dat din nou vestea ca acesta murise. Confuzia care s-a creat in jurul sotului ei a daramat-o pe femeie, insa odata cu trecerea timpului, era tot mai convinsa de faptul ca acesta decedase.

La un moment dat, Peggy a luat decizia de a ii scrie unui congresman pentru a ii cere sa ii spuna ce se intamplase cu sotul ei, de fapt. Abia atunci i se comunicase pentru prima oara faptul ca acesta a fost dat disparut in misiune.

Peggy a decis sa ia initiativa alaturi de verisoara ei, Alton Harvey, astfel ca au inceput propria investigatie. In urma investigatiei, cele doua au aflat ca Billie fusese ingropat intr-un cimitir din Franta. A avut nevoie de 68 de ani pentru a afla ce se intamplase cu sotul ei, care a cazut secerat pe campul de lupta, murind precum un Erou.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!