O actrita din celebrul serial Las Fierbinti a fost ucisa cu brutalitate de sotul sau. Barbatul s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul sapte al blocului in care locuia

0

S-a aflat cine a fost victima crimei ingrozitoare din Chisinau. Oamenii legii au facut public nuemele victimei.

O femeie a fost ucisa, weekendul trecut, in propriul apartament chiar de catre sotul sau. Ulterior, barbatul s-a aruncat de la etajul sapte al blocului in care locuia.

Sositi la fata locului, dup ace a fost raportata sinuciderea, politistii au descoperit, in apartament, si trupul femeii. Aceasta zacea intr-o balta de sange cu gatul taiat.

Femeia era actrita, cooptata in serialul Las Fierbinti. Este vorba despre Anastasia Cecati, model si actrita cunoscuta, in varsta de 31 de ani. Frumoasa moldoveanca daduse lovitura si in Romania, unde i se oferise un rol in serialul Las Fierbinti, potrivit publikamd.ro.

Totodata, ea a mai aparut si pe coperta unor reviste celebre, dar si in videoclipul celebrului Dj Basshunter – „Crash and Burn”. Cei doi soti aveau impreuna un copil nou nascut, care se afla intr-una din camere, in momentul in care s-a produs tragedia.

SURSA

Foto: Suceava News Online

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!