Provocarea de 30 de zile a pozitiei Plank

0

Probabil ca nu esti mare fan al exercitiilor fizice dificile, dar Plank iti va reduce in mod semnificativ excesul de grasime de pe abdomen, intarind muschii externi ai spatelui, bratelor si picioarelor, precum si muschii feselor si ai trunchiului.

Pentru acest exercitiu, tot ce trebuie sa faci este sa mentii o pozitie de flotare. Muschii lucreaza intr-un mod similar ca atunci cand faci flotari, devenind mai intariti si mai rezistenti. Cel mai important lucru la practicarea acestui exercitiu este sa mentii pozitia corecta pe toata durata. Cand iti ridici coatele si stai pe varful degetelor, asigura-te ca ai spatele complet drept si nu ai fesele prea ridicate sau prea lasate in jos.

Distribuie greutatea in mod egal pe coate si pe picioare, acest lucru facand muschii fesieri sa fie si mai tensionati pentru un echilibru suplimentar. Atunci cand incepi sa stapanesti pozitia corecta, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa bati provocarea de 30 de zile. Incepe cu mentinerea pozitiei timp de 20 de secunde in prima zi, si creste treptat in urmatoarele zile. La finalul celor 30 de zile, ar trebui sa reusesti sa mentii pozitia timp de cel putin doua minute.

Acest exercitiu este un exercitiu de tip izometric, care iti lucreaza muschii prin aplicarea de tensiune asupra lor. Cu cat lucrezi mai mult muschii abdomenului, cu atat acestia vor arde mai multa grasime in timp.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: healthylifeidea.com

Photo: YouTube

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!