Intr-un supermarket din Romania s-a gasit ciocolata infestata cu larve

0

Un lot de ciocolata bio a fost retras din magazinul Auchan Sud din Constanta, dupa ce un cumparator a sesizat unitatea vanzatoare in legatura cu prezenta infestarii cu larve vii a alimentului respectiv.

Horia Constantinescu, directorul adjunct al CJPC a declarat urmatoarele: un constantean a reclamat in ziua de marti, 13 februarie, faptul ca pe data de 10 si 11 februarie acesta cumparase un tip de ciocolata bio din magazinul respectiv, iar continutul acesteia era infestat cu viermi.

Constantinescu a mai declarat si faptul ca reclamatia a fost inregistrata marti, 13 februarie, moment in care o echipa de comisari a si ajuns la Auchan, unde s-a constatat situatia in care lotul de ciocolata fusese retras de la comercializare, inca din ziua de 11 februarie, imediat dupa sesizarea consumatorului.

Conform sefului CJPC Constanta, in momentul de fata comisarii institutiei fac toate procedurile necesare in scopul de a identifica intreg lotul, astfel incat Auchan nu mai are la vanzare pachete cu produsul respectiv.

De asemenea, Constantinescu a mai spus ca, pentru atitudinea corecta a comerciantului care a retras imediat de la vanzare produsul neconform si pentru faptul ca acesta nu este producatorul marfii depreciate, nu se vor aplica sanctiuni pecuniare, insa firma vanzatoare va fi notificata oficial ca pe viitor sa verifice calitatea produselor pe care le achizitioneaza.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: stirileprotv.ro

Photo: Place of Origin

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!