Cum poti sa inlaturi mustata, folosind doar cateva ingrediente simple

0

Din pacate, foarte multe femei se confrunta cu problema parului facial, iar mustata este cea care provoaca majoritatea neplacerilor. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor opteaza pentru epilarea cu ceara sau cu ajutorul benzilor cu ceara, in scopul de a scapa de parul nedorit.

Cu toate acestea, ar trebui sa stii faptul ca exista un remediu natural care impiedica cresterea parului, astfel incat vei scapa de mustata pentru totdeauna. Acest lucru este posibil, insa este imprtant sa folosesti trei ingrediente naturale:

  • Doua linguri de suc de lamaie
  • Doua linguri de miere
  • O lingura de ovaz inmuiat in apa

Mod de preparare: tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele pana la omogenizarea acestora. Se aplica compozitia pe zonele pe care iti creste parul. Timpul de actiune este de 5 minute, dupa care clateste cu apa calda, conform avantaje.ro citat de realitatea.net.

In scopul de a obtine rezultate excelente si eficiente, trebuie sa folosesti acest remediu de circa 2-3 ori pe saptamana. Acest tratament se urmeaza timp de o luna. Vei vedea cum efectele vor incepe sa apara, astfel incat tu vei scapa de surplusul de par nedorit.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: StyleCraze

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!