Ce se intampla, de fapt, atunci cand iei decizia de a iti tunde din varfurile parului

0

Multe femei traiesc cu ideea ca, atunci cand luam decizia de a ne tunde din varfuri, ajutam parul sa creasca mai repede. Oare este acest fapt un mit, sau este realitate?

Este important sa aflati faptul ca aceasta presupunere este falsa in totalitate. De ce? Ei bine, motivul este foarte simplu: parul creste de la radacina si nu de la varfuri, astfel ca, in consecinta, taierea varfurilor nu influenteaza in nici un fel ritmul de crestere al firelor de par.

Tot legat de podoaba capilara, la care fiecare femeie in parte tine atat de mult, mai circula un mit, conform caruia, in cazul in care te razi in cap, parul tau va creste mai des, mai bogat si mult mai sanatos. Ei bine, aceasta afirmatie este de asemenea complet falsa!

Numarul de foliculi pe care ii are o persoana la nastere este determinat strict de genetica acesteia si nu se modifica in nici un fel pe parcursul vietii, astfel incat rasul in cap nu afecteaza si nu influenteaza in nici un fel densitatea firelor de par, conform kanald.ro citat de realitatea.net.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo. Lucinda Ellery

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!