O casa de avocatura a cerut executarea silita a lui Aurelian Temisan! Raspunsul judecatorilor:

0

Aurelian Temisan a castigat un proces cu o firma de avocatura care cerea executarea lui silita.

Aurelian Temisan s-a trezit dat in judecata de un cabinet de avocatura din Craiova care, prin intermediul unui executor judecatoresc, cerea executarea silita a artistului. Casa de avocatura sustinea ca Temisan nu si-ar fi indeplinit toate obligatiile financiare conforme cu un contract de asistenta juridica, intr-un proces in care l-au aparat pe acesta.

Cererea executorului a fost adresata la inceputul lunii decembrie si a fost respinsa „ca neintemeiata” de catre judecatorii de la sectorul 5, acolo unde domiciliaza Temisan. Acesta a revenit cu apel, o luna mai tarziu, insa si Tribunalul Bucuresti a dat aceeasi decizie. Doar ca, de data aceasta, decizia din 5 februarie 2018 este definitiva.

Aurelian Temisan a avut multe procese
Aurelian Temisan a facut destul de multe drumuri pe la tribunal in ultimii ani si a avut mult de-a face cu avocati. El s-a judecat pentru cateva proprietati mostenite de la mama lui, a cerut in instanta anularea clauzelor unui contract de credit luat in franci elvetieni de la banca, iar sotia lui, Monica Davidescu, a cerut si a primit despagubiri de la o companie de productie, dupa ce si-a rupt piciorul in timpul unui show televizat.

SURSA

Sursa foto: Libertatea (fotograf: Mihai Stetcu)

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!