In cazul in care suferi de aceste boli, nu vei putea sa conduci o masina

0

Se pare ca a fost lansat un proiect de catre Ministerul Sanatatii, un proiect de act normativ care urmeaza sa restrictioneze dreptul de conducere a unui autovehicul de catre persoanele care sufera de anumite boli.

Astfel ca, in urma acestui proiect de act normativ, romanilor cu probleme cardiace sau cu diabet le va fi mult mai dificil sa obtina permisul auto, potrivit avocatnet.ro, citat de realitatea.net. Persoanele care isi doresc sa obtina permisul de conducere auto, insa sufera de afectiuni cardiovasculare sau diabet zaharat vor putea obtine mult mai greu dreptul de a conduce un autovehicul decat cele care sunt perfect sanatoase.

Acest proiect de act normativ a fost lansat recent in dezbaterea publica de catre Ministerul Sanatatii.

Prin acesta se urmareste diminuarea accidentelor rutiere care se petrec. Este important de stiut faptul ca odata cu adoptarea proiectului de act normativ este imperativa respectarea acestuia, nerespectarea putand sa atraga puterea coercitiva a statului.

Voi ce parere aveti despre acest proiect si cum considerati ca va influenta siguranta rutiera din momentul in care se va implementa? Asteptam sa ne impartasiti parerea dumneavoastra in sectiunea de comentarii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Daily Express

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!