Acorda atentie semnelor de pe limba, pentru a afla mai multe despre sanatatea ficatului tau

0

In cazul in care iti doresti sa afli cat este de sanatos ficatul tau, este important sa iti verifici limba. In acest loc apar semne serioase, care ar putea sa te trimita direct la medic. Afla cum poti sa le recunosti.

Limba iti poate oferi informatii importante despre tractul digestiv si despre ficat, conform liverdoctor.com. Spre exemplu, in cazul in care aceasta este acoperita de o pelicula albicioasa, inseamna ca digestia ta nu este una tocmai buna, suferind de un ficat lenes ori de un dezechilibru al florei intestinale.

Atunci cand se mai adauga acestui simptom respiratia urat mirositoare, inseamna ca organismul tau nu produce suficient acid clorhidric. In astfel de conditii inseamna ca suferi de probleme cu digestia alimentelor bogate in proteine precum carne, fructe de mare sau oua. In urma unei mese care contine aceste produse, te vei simti balonata si greoaie.

Atunci cand pelicula alba apare in spatele limbii, colonul tau nu functioneaza corespunzator, avand nevoie de o detoxifiere. O crestatura pe varful limbii poate anunta probleme cu inima, fizica sau psihica. Limba trebuie sa fie curata, aceasta fiind un indicator al faptului ca organismul tau are pofte nesanatoase.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Red Line Page

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!