Acesta este cel mai bogat sat din China – in cazul in care pleci de aici, ramai sarac lipit pamantului

0

Tu stii cum arata cel mai bogat sat din China? Ei bine, nu arata deloc precum un sat, ci mai degraba rivalizeaza cu marile metropole din alte tari.

Conform Businessinsider.com citat de realitatea.net, cel mai bogat sat din lume a fost fondat de Wu Renabo, fost secretar al comitetului Partidului Comunist din Huaxi Village.

In trecut, acest sat a fost o comunitate agricola saraca, insa in prezent este considerat un conglomerat de miliarde de dolari in pietele de otel si de transport maritim.

Are 240 de acri si 200 de locuitori care beneficiaza de: sistem de invatamant gratuit, sistem medical gratuit, case si chiar si masini de lux, iar fiecare dintre acestia are cel putin 250.000 de dolari in conturile bancare, insa li se interzice sa vorbeasca cu presa.

In anul 2011, acest sat sarbatorea aniversarea a 50 de ani de cand s-au construit  zgarie-nori de 328 de metri. Toti oamenii lucreaza 7 zile pe saptamana, iar in cazul in care te decizi ca doresti sa pleci, pierzi totul.

Chiar si in cazul in care satenii devin bogati, ei nu isi pot achizitiona proprietati personale in cazul in care decid sa paraseasca satul, astfel ca nu e clar daca bunurile respective apartin satenilor, conform declaratiei lui Yuan Yulai de la compania Zheijang Zhixing.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!