Daca maine s-ar termina Exatlon Romania, EL este omul care ar fi castigatorul. Cine este cel care a obtinut cele mai multe puncte in concurs – Ai fi avut curaj sa pariezi de la inceputul show-ului pe asta?

0

Exatlon Romania este cel mai urmarit reality show de la noi, iar duelurile intre Faimosi si Razboinici ii tin pe telespectatori cu sufletul la gura. Duelul este unul incins, competitia frumoasa, dar doar unul singur va castiga show-ul.

Cu siguranta ca si tu ai observat ca unii concurenti sunt mai buni ca altii, dar stii care e situatia generala la puncte in ambele echipe? Ei bine, daca nu ai stat niciodata sa calculezi cine si de cate ori a castigat, altii au facut-o.

Fanii show-ului de la Kanal D au postat pe un grup dedicat concursului lista actualizata in data de 7 februarie, dupa ultimele zile de concurs, cu numarul de victorii al fiecarui concurent.

Ei bine, clasamentul spune ca, daca maine s-ar incheia show-ul, Vladimir Draghia ar fi cel care ar castiga concursul, el acumuland pana acum 41 de puncte. Pozitia secunda este ocupata tot de un component al echipei Faimosilor. Este vorba de Diana Belbita, luptatoarea de MMA acumuland 36 de puncte. Podiumul este incheiat de Giani Kirita. Fostul fotbalist are si el in palmares nu mai putin de 32 de puncte.

Cei mai buni din „lotul” Razboinicilor sunt Mariana si Ionut care au 29, respectiv 25 de puncte si care ocupa pozitiile 4 si 5.

Locurile codase sunt ocupate, evident, de cei mai noi veniti in show, dar din „garda veche”, cel care a acumulat cele mai putine puncte este Radu de la Razboinici care are in palmares puncte.

 

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!