Presopunctura ajuta la vindecarea acestor afectiuni

0

Presopunctura este o tehnica pe care majoritatea practicantilor o folosesc si sunt convinsi ca este un remediu pentru sanatate. Aceasta este folosita pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Exista peste 1100 de puncte de presopunctura pe corpul nostru care se refera la anumite parti si organe. Unul dintre aceste puncte este LV 3, care este un stimulator al sanatatii generale.

Care sunt avantajele acestui punct?

Reducerea stresului – Acest punct afecteaza in mod pozitiv nivelurile de stres prin cresterea concentratiei si claritatii gandului.

Analgezic – LV 3 poate fi o sursa excelenta de ameliorare a durerii, deoarece este legat de partea inferioara a spatelui. Si problemele genitale pot fi, de asemenea, reduse prin stimularea LV 3.

Digestie – Stimularea acestui punct va vindeca indigestia, stomacul deranjat si chiar mahmuralea. Deci, poate ca daca ai reusi sa iti gestionezi metabolismul cu ajutorul acestui punct, ai putea chiar sa pierzi in greutate.

Antidepresiv – Conform unor studii, LV 3 te poate ajuta daca te lupti cu anxietatea si depresia.

Combate boala Parkinson – aceasta este o metoda care include presopunctura si acupunctura, dar se spune ca este folosita de mult timp pentru a combate tremuratul cauzat de boala Parkinson.

 

Poti gasi cu usurinta punctul LV 3. Este localizat pe picior, intre degetul mare si cel de langa. Il vei gasi la o distanta de doua degete de la acest punct. Desi acest tip de medicina are beneficiile ei, ea are si parti negative. Unele puncte pot duce la complicatii si este recomandat sa nu experimentati de unul singur. Inainte de a incerca, consultati un profesionist licentiat in astfel de tratamente.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

Photo: KapilSharmaFC.com

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!