Ce poti face cand ai o respiratie urat mirositoare de care nu poti scapa

0

Suferi de o respiratie urat mirositoare, indiferent de modalitatile pe care le-ai incercat pentru a avea o respiratie mai proaspata? Pentru anumite persoane, nu exista nici o cale de a scapa de mirosul neplacut. Dar care este motivul? De cele mai multe ori motivul este existenta pietrelor pe amigdale.

Aceste mici puncte pe care le poti vedea pe amigdale, iti pot face respiratia sa fie ingrozitor de urat mirositoare. Acestea elibereaza un gaz care este neplacut si miroase a sulf.

Pietrele de pe amigdale sunt doar o bucata de mucus, bacterii si depozit de alimente colectate in spatele gatului. Dupa ce acestea se intaresc, nu numai ca vei avea o problema cu mirosul neplacut in gura, dar vei avea probleme si dureri si atunci cand incerci sa inghiti. Aceste depuneri de pe amigdale pot adesea sa cada pur si simplu de la sine, dar aceste ocazii sunt rare si de multe ori trebuie rezolvate prin proceduri chirurgicale. Exista si o a treia solutie care te ajuta la eliminarea “dusmanului” din gura de unul singur.

Daca ai o respiratie urat mirositoare si nu reusesti sa scapi de ea, priveste videoul de mai jos si afla cum poti sa indepartezi de unul singur depunerile de pe amigdale. Vei afla tot ce trebuie sa stii in clipul de mai jos.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

Photo: Eat This, Not That!

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!