Un truc simplu prin care te poti calma atunci cand esti nervos – ce trebuie sa faci

0

Ti se intampla de multe ori sa nu poti sa te calmezi dupa ce te enervezi sau in situatii in care ai emotii puternice? Te invaluie sentimentul de stres si nu mai stii in ce parte sa o apuci? Ei bine, noi avem solutia ideala pentru tine. Mai jos am pregatit un truc simplu care sa te ajute sa te poti calma in situatiile in care esti nervos, stresat sau emotionat. Afla ce trebuie sa faci in aceste situatii:

Ei bine, in primul rand este foarte important sa cunosti faptul ca respiratia joaca un rol extraordinar de important cand trecem prin asemenea situatii dificile si care ne incarca din punct de vedere emotional.

Cand simtim senzatia de stres, o amestcatura de emotii de furie sau nervi, avem mereu tendinta de a respira mult mai repede decat o facem in mod obisnuit. De fapt, indicat ar fi sa facem exact opusul in astfel de situatii: trebuie sa respiram mai rar, mai adanc, astfel incat sa contribuim la incetinirea ritmului cardiac.

De asemenea, oxigenarea corecta a creierului este extrem de importanta in astfel de situatii. O respiratie adanca, rara, calma, este de asemenea un truc eficient de calmare si in cazul in care te confrunti cu un atac de panica.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: The Minds

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!