Motivul pentru care barbatii aleg sa se aseze in genunchi in momentul in care intentioneaza sa isi ceara iubita in casatorie

0

De sute de ani, barbatii care isi cer iubita in casatorie, aleg sa ingenuncheze in fata acesteia, inainte de a-i oferi inelul  si de a-i pune marea intrebare alesei inimii lor. Tu stii de unde a pornit acest obicei? Ei bine, daca nu, continua sa citesti randurile de mai jos pentru a afla toate detaliile.

In general, gestul de a ingenunchia se considera a fi un semn de respect si chiar de supunere. Prin acest gest, barbatul demonstreaza femeii pe care o alege ca doreste sa ii fie alaturi pentru tot restul vietii, precum si faptul ca, astfel, renunta la viata sa de celibatar.

Stiai ca mai demult, in acest obicei nu era inclus si inelul de logodna? Insa, cand a aparut? Ei bine, conform codului vizigotic, un set de legi de origine spaniola care dateaza inca din secolul al saptelea, punea inelele de logodna pe acelasi nivel cu cel al aranjamentelor luate in afaceri – la ce se referea acest lucru? Odata ce ai luat o afacere, nu exista cale de intoarcere, astfel ca nu mai ai posibilitatea de a te razgandi, confom thesun.co.uk, citat de realitatea.net.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: The Sun

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!