Dieta Japoneza cu banane te ajuta sa slabesti rapid – poti pierde pana la 5 kilograme in numai 7 zile

0

Consumand o singura banana in fiecare dimineata, ai putea sa pierzi pana la 5 kilograme in numai 7 zile.

Aceasta dieta nu necesita nici un fel de efort in mod deosebit si nici o schimbare speciala in rutina ta zilnica. Nu este o dieta dificila, deoarece tot ceea ce trebuie sa faci este ca dimineata sa mananci numai banane si sa consumi apa la temperatura camerei. Pe parcursul zilei poti continua cu modul tau obisnuit de a manca.

Bananele sunt fructe care contin amidon rezistent care accelereaza intr-un mod eficient procesul de reducere a greutatii. Exista doua tipuri de amidon: amidon digerabil si amidon rezistent. Diferenta dintre cele doua este ca amidoul rezistent nu se descompune in tractul digestiv mic, ci mai degraba merge direct in organul intern, unde incepe procesul de maturare. Microorganismele transforma amidonul rezistent in grasimi nesaturate in lanturi scurte care sustin celulele si favorizeaza digestia.

Care este numarul de banane indicat spre a fi consumate la micul dejun? Ei bine, nu exista vreo regula stricta pe care sa o urmezi, trebuie doar sa iti umpli stomacul cu banane. Conform opiniei japonezilor, regula de baza este ca oamenii nu trebuie sa isi suprasolicite in nici o situatie stomacul.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Good Morning Center

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!