Aceste 3 zodii vor primi in curand o lovitura in dragoste

0

Viata romantica nu va sta chiar bine pentru unele dintre zodii – afla despre care este vorba:

Taur:  daca nu ai grija mare, in anul 2018 vei merge inapoi in timp. Vei alege sa mai dai o sansa unei persoane care nu te merita chiar deloc, deoarece esti prea obosit de intalnirile cu persoane noi, astfel incat preferi sa te intorci la cineva pe cine cunosti deja, decat sa cauti o persoana potrivita noua. Trebuie sa constientizezi faptul ca drumul acesta este un drum periculos.

Gemeni: vei avea mari probleme, astfel incat va trebui sa alegi intre doua persoane in 2018. Le vei admira pe ambele, insa din motive diferite si din aceasta cauza nu te vei putea hotara  care este alesul/aleasa. Este posibil sa pierzi totul daca nu iei o decizie, astfel ca vei ramane singur/singura.

Rac: vei avea diferite momente de nesiguranta, momente in care vei simti ca nimeni nu este capabil sa te iubeasca in felul in care oferi tu iubire. Cu toate acestea, nu poti sa iti lasi indoielile sa te conduca. Nu iti lasa sub nici o forma  fricile sa te convinga ca nu esti demn de iubire. Intr-o zi, vei gasi pe cineva, sau poate ai gasit deja acea persoana, astfel ca nu te poti astepta sa ai inima franta mereu.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Rebloggy

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!