„Timp de un an de zile nu am putut sa vorbesc cu ea!” – Drama sotului romancei care a facut puscarie pe nedrept in Anglia!

0

Rudele femeii care a fost arestata pe nedrept in Marea Britanie asteapta ca aceasta sa se intoarca acasa. Sotul ei spune ca, timp de un an, nu a reusit sa vorbeasca cu ea. Au tinut legatura, doar prin scrisori pentru ca, autoritatile britanice i-ar fi blocat orice alt mijloc de comunicare. Iar, abuzurile nu s-ar fi sfarsit aici.

Familia Cristinei Bosoanca a aflat de necazul femeii de la televizor. Singurul care stia ce s-a intamplat era sotul acesteia, care mai comunica din cand in cand cu ea prin intermediul scrisorilor. Cristina ar fi plecat din Romania in urma cu mai bine de trei ani si ar fi luat cu ea o prietena din Sibiu. Ajunse acolo, cele doua s-au angajat ca ospatarite, insa prietena ei s-ar fi incurcat cu niste interlopi. Acestia ar fi obligat-o sa se prostitueze. Cand femeia s-ar fi dus sa depuna plangerea, autoritatile ar fi interpretat gresit spusele acesteia.

13 luni a stat Cristina Bosoanca in spatele gratiilor, fara sa aiba nicio implicare si nimeni nu a vrut sa o ajute sa isi dovedeasca nevinovatia.

Femeia a si nascut in spatele gratiilor, fara ca cineva sa ii anunte familia.

Nici macar cei care au crescut-o nu stiau de drama prin care trecea Cristina. Au aflat totul de la televizor.

Procesul romancei, care a fost acuzata de trafic de carne vie si prostitutie, s-a oprit dupa ce noi dovezi au pus la îndoiala povestea spusa de reclamanta. Petruta Cristina Bosoanca a fost eliberata in urma cu 5 zile, iar acum familia asteapta sa se intoarca acasa.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!