Mesajul cutremurator prin care Alex, tanara speranta a fotbalului romanesc, si-a presimtit moartea

0

Alex Stefan, tanarul fotbalist mort in urma unui atac cerebral, si-a presimtit moartea: “La inmormantarea mea vreau sa beti. O sa-mi fie dor de anturajele voastre”

Alex Stefan, tanarul fotbalist care a murit in urma unui atac cerebral, a lasat in urma multa durere si tristete, insa toti apropiatii vor sa si-l aminteasca, mereu, cu zambetul pe buze, pus pe sotii si pergatit cu o vorba buna pentru toata lumea.

Ca o premonitie, Stefan Alexandru parcã si-a simtit sfarsitul. In luna noiembrie a anului trecut acesta a postat un mesaj pe facebook, care acum ii lasã cu gura cãscatã pe toti cei care l-au cunoscut.

“Dragi prieteni, dacã o sã mor inaintea voastrã, la inmormantarea mea vreau sã beti panã vã p****i pe voi, pentru cã o sã-mi fie dor de anturajele voastre”, potrivit vremeanoua.ro.

La liceul cu Program Sportiv, acolo unde acesta invãta, colegii i-au amenajat un adevãrat altar unde au aprins lumanãri si s-au rugat pentru sufletul lui.

“A fost un coleg de nota 10, mereu vesel, mereu pus pe sotii. Cu sigurantã, ii vom simti lipsa. Pãcat cã a plecat atat de devreme dintre noi”, au spus prietenii lui Stefan Alex.

Indurerati si cu ochii in lacrimi, acestia au aprins zeci de lumanãri si s-au rugat pentru cel care le-a fost coleg.

“Ne-a spus sã nu ne facem griji, cã va trece cu bine peste operatie. Era un luptãtor, n-a renuntat nicio clipã la visul sãu de a deveni un mare fotbbalist. O persoanã de nota 10, mereu veselã, mereu pusã pe sotii. Cu sigurantã, ii vom simti lipsa. Pãcat cã a plecat atat de devreme dintre noi”, au spus prietenii lui Stefan Alex.

Stefan Alex, care visa sã joace in Liga I, descoperise recent cã suferã de o boalã de inimã. A inceput sã strangã bani pentru operatie muncind in constructii, in strãinãtate, iar miercuri urma sã se interneze la Spitalul Clinic “Dr C. I. Parhon” Iasi. Sambãtã a cãzut fulgerat in timp ce astepta autobuzul. Tanãrul tocmai suferise un atac cerebral. O ambulantã l-a transportat de urgentã la Iasi, insã medicii nu au mai putut decat sã declare decesul acestuia.

Motivul pentru care nu a putut fi operat mai devreme tinea de o infectie descoperitã de medici sãptãmana trecutã.

„Provenea dintr-o familie modestã, iar altã sursã de a face rost de bani nu a avut. A muncit alãturi de tatãl sãu in constructii, a fost plecat putin si in strãinãtate, prin Belgia. Lucrurile mergeau spre bine, chiar spunea cã abia asteaptã sã treacã peste operatia asta, sã se apuce din nou de fotbal”, a declarat un prieten al tanãrului, mai adauga sursa citata.

SURSA 

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!