Motivul pentru care nu ar trebui niciodata sa porti elasticul de par la mana

0

Elasticul de par este extrem de practic, insa ascunde unele pericole la care probabil nici nu te-ai fi gandit vreodata. Mai jos avem exemplul unei tinere care a purtat un elastic la mana. Afla ce a patit aceasta, in randurile de mai jos:

Audree Kopp este una dintre milioanele de femei care are obiceiul de a isi tine elasticul de par la incheietura mainii. Ea a renuntat la acest obicei dupa ce a ajuns pe masa de operatii datorita unei infectii bacteriene care a fost declansat de catre acest accesoriu, conform dailymail.co.uk citat de realitatea.net. Medicii considera ca bacteria respectiva trecuse de pe elastic in sange printr-o leziune minora. Tanara a declarat faptul ca primul semn ca ceva nu era in regula a fost aparitia unui nodul mic, rosu, sub piele. La inceput ea crezuse ca este vorba despre o muscatura de paianjen sau alta insecta, fara sa isi inchipuie vreodata ca ar putea fi cauza elasticului de par.

In momentul in care nodulul devenea tot mai mare si mai rosu, aceasta a inceput sa se ingrijoreze. A mers de urgenta la medicul de familie, care i-a prescris antibiotice, insa tratamentul s-a dovedit a fi ineficient. Durerea devenea tot mai intensa, astfel ca Audree a mers la spital, unde medicii au dus-o direct in operatie.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: today.com

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!