Ce se intampla de fapt atunci cand alegem sa ne culcam seara devreme

0

Te culci foarte tarziu, sau, din contra, foarte devreme? Iata cum te influenteaza aceste doua situatii la locul de munca, pe termen lung.

Un studiu realizat recent ne-a aratat faptul ca, daca o persoana matinala si una care alege sa se culce de obicei foarte tarziu au de realizat un proiect in decursul a 16 ore, este foarte posibil ca ambele sa realizez acest lucru la fel de bine.

Cu toate acestea, in cazul unui program de lucru intre orele 9-17, persoana matinala ar putea profita de un avantaj genetic, bucurandu-se de asemenea si de alte beneficii surprinzatoare asupra sanatatii generale a organismului, precum un metabolism mai rapid, o imunitate mai puternica, predispozitie asupra anumitor boli mult mai scazuta. Ba mai mult, exista si unele avantaje asupra frumusetii tale, astfel ca persoanele care aleg sa se culce mai devreme au parte de un somn mai odihnitor, trezindu-se a doua zi mai frumoase. De ce? Deoarece nu vor avea parte de cearcane iar bunastarea tenului si a parului se imbunatateste semnificativ.

Tu la ce ore te culci de obicei? Asteptam sa ne impartasesti raspunsul tau in sectiunea de comentarii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: shutterstock.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!