Ce este indicat sa consumi inainte de a merge la culcare pentru a elimina reziduurile si grasimea din organism

0

In scopul de a elimina din reziduurile si grasimea din organism tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti prepari o bautura formata din mai multe ingrediente, insa doua ingrediente sunt absolut esentiale. Este vorba despre lamaie si despre patrunjel, care sunt foarte eficiente in acest scop. Beneficiile se vor observa inca dupa primele utilizari, fiind o combinatie extrem de eficienta.

De ce? Ei bine, in primul rand datorita proprietatiilor laxative pe care acest amestec le are, contribuind totodata la arderea grasimii chiar mai mult decat produsele care sunt special destinate slabitului. In urma unui studiu s-a dovedit faptul ca acest amestec din patrunjel si din lamaie va topi grasimea corporala mai rapid ca niciodata. Este esential pentru a iti atinge acest scop sa tii cont de o regula care este foarte importanta: consuma acest preparat inainte de a merge la culcare.

Ingrediente necesare pentru prepararea bauturii: in apa vei pune lamaie, patrunjel, scortisoara, otet si o lingurita de miere sau ghimbir. Conform floaredetei.ro citat de realitatea.net, se recomanda consumul inainte cu aproximativ o ora de a merge la culcare.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: SoFabFood

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!