Aceste 4 zodii au parte numai de relatii nefericite

0

O relatie nu consta numai din zambete si fericire. Este necesar sa investesti comunicare dar si compasiune si intelegere. Doar astfel poti trece cu usurinta peste clipele tensionate, astfel ca relatia ta sa functioneze. Totusi, anumite zodii nu reusesc sa dea dovada de trasaturile enumerate mai sus, motiv pentru care se vor simti nefericite in relatiile pe care le au.

Afla despre cine este vorba:

Capricorn: este genul de persoana care isi pune intotdeauna nevoile pe primul loc si isi petrece foarte mult timp prin cautarea de modalitati care sa il faca fericit. Totusi, in mod ironic, acest lucru il face sa fie destul de nefericit intr-o relatie, nestiind sa aprecieze micile detalii. Viseaza la o dragoste ca in povesti, ceea ce il determina sa iroseasca clipele de iubire pe fantezii.

Pesti: acestia sunt adesea nefericiti intr-o relatie deoarece au impresia ca toata lumea trebuie sa fie la fel de buna precum ei. Acestui nativ ii este extrem de greu sa treaca peste momentele in care increderea ii este pusa la incercare, dar si peste clipele in care are parte de dezamagiri. Este necesar sa invete ca intr-o relatie exista si momente care sunt mai putin placute.

Gemeni: acestora le place sa aiba o viata lipsita de griji, in care sa se poata bucura de libertate. Acest nativ va dori mereu ce este mai bun in viata, dar si intr-o relatie. Adesea, perechea acestuia nu se ridica la asteptari, motiv pentru care este extrem de nefericit. Va fi multumit intr-o relatie numai cand gaseste persoana care ii ofera libertatea de care are nevoie si care sa il surprinda zilnic.

Balanta: isi doreste noutati in relatia in care se afla, lucru care poate sa fie destul de dificil, in special daca partenerul sau este inclinat spre stabilitate si rutina. Neindeplinirea acestei nevoi il va face sa se simta precum nu ar apartine niciunei persoane, motiv pentru care nefericirea apare inevitabil.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: Cosmopolitan.com

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!