Ora la care nu este indicat sa mai consumam fructe

0

Fructele sunt o sursa incredibil de sanatoasa pentru organismul nostru, insa este foarte important sa avem grija de ora la care alegem sa le consumam, deoarece altfel ar putea sa ne afecteze digestia.

Momentul cel mai nepotrivit pentru a consuma fructe este seara, cu ceva timp inainte de a merge la culcare.  Orice fel de aliment, care este consumat seara inainte de a merge la culcare va poate tulbura somnul in mod serios. In acest fel apare insomnia si incapacitatea de a te bucura de un somn odihnitor si linistitor.

Partea cea mai potrivita a zilei in care se recomanda consumul de fructe este prima parte, adica dimineata. Consumul de fructe in primele ore ale diminetii pe stomacul gol, imediat dupa ce ai consumat un pahar cu apa, are o multime de efecte benefice asupra organismului, oferindu-i acestuia energia necesara pentru un inceput de zi reusit. Datorita faptului ca fructele sunt o sursa bogata de antioxidanti, acestea ajuta eficient organismul sa scape de efectul nociv al radicalilor liberi asupra organismului.

Acum ca stii acest mic beneficiu al fructelor, speram sa le consumi mai des in primele momente ale zilei si sa incerci sa nu le mai consumi deloc seara.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: VideoBlocks

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!