Legatura perfecta dintre doi nativi Varsatori

Cand un barbat si o femeie din nativul Varsatorului se intalnesc, poate inflori o legatura imposibil de rupt. Varsatorul este un semn aerian cu cea mai ciudata planeta, Uranus – cunoscuta pentru Polul ei Nord care sta fata in fata cu soarele si cu luna care orbiteaza in jurul ei.

Prin urmare, Varsatorul este un semn ciudat, inteligent si inovator. Ce-a de-a doua planeta a Varsatorului este Saturn, care guverneaza logica si ratiunea. Acest lucru poate fi favorabil in relatie, facandu-i pe ambii parteneri ganditor si rationali. De asemenea, poate face partenerii sa fie reci si distanti, in cazul in care nu este echilibrata corect.

Compatibilitate mentala

Varsatorul este un semn progresiv si foarte intelectual, asa ca, atunci cand doua dintre aceste semne se intalnesc, este prin intermediul inspiratiei reciproce si a companiei. In mod special se leaga de eforturile progresiste, cum ar fi lupta impotriva nedreptatii sociale.

Compatibilitate fizica

Pentru simplul fapt ca exista o legatura mentala puternica intre doi  Varsatori, asta nu inseamna ca nu exista si o atractie fizica – mintea este, in cele din urma, cel mai mare organ sexual!

Exista o tendinta de a gravita spre caile neconventionale din dormitor intr-o legatura Varsator-Varsator. Acest lucru poate duce uneori la o intelegere ciudata, dar in cele din urma fericita. Nevoia de libertate este deosebit de importanta in aceasta relatie si acest lucru poate complica pericolul acestei posibilitati.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: aquariusmansecrets.com

Photo: Pretty Ugly Little Liar