A inceput sa consume in fiecare zi 3 linguri de lapte amestecat cu usturoi – s-a bucurat de o multime de beneficii pentru sanatate, in urma acestui remediu

0

In  urma unui studiu realizat de specialistii in sanatate din cadrul guvernului american, s-au dezvaluit efectele benefice pe care le are usturoiul in combinatie cu laptele, asupra sanatatii organismului nostru. Studiul respectiv a costat 150 de milioane de dolari, iar persoanele au trebuit sa consume lapte cu usturoi in fiecare zi, fiind monitorizate pentru mai mult timp.

Dupa aproximativ un an, in care s-a urmat acest remediu, persoanele hipertensive si-au imbunatati considerabil starea de sanatate. Conform statisticilor bazate pe studiul realizat, s-a aratat faptul ca mortalitatea in randul pacientilor care au ales sa urmeze un tratament medicamentuos pentru a trata afectiunile cardiace a fost de 70%, spre deosebire de persoanele care au ales sa nu consume nici un fel de medicament, preferand la schimb remediile naturiste precum acesta.

Modalitate de preparare a remediului: se iau 2 capatani de usturoi din piata si se indeparteaza foitele. Se zdrobeste usturoiul si se adauga in  250 mililitri de lapte. Compozitia necesita fierbere la foc mic pentru circa 30 de minute, dupa care se strecoara. Din laptele strecurat nu este voie sa se consume mai mult de o lingura odata, de trei ori pe zi, intre mesele principale. Efectele tratamentului se vor observa dupa aproximativ 3 luni, pana in 5 luni.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: tipsdevida.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!