Zodiile care vor trece in scurt timp printr-o despartire dureroasa – afla despre cine este vorba

0

Din nefericire, anul 2018 nu reuseste sa impace fiecare zodie in parte care isi doreste sa traiasca o iubire ca in filme. Pe plan amoros, cateva dintre acestea vor suferi si se vor confrunta cu deceptii.

Berbec: chiar daca nu iti place sa recunosti, tu si partenerul aveti probleme de cuplu mai vechi si nu va mai intelegeti la fel de bine. Anul 2018 este posibil sa va aduca o despartire, insa nu trebuie sa suferi sau sa iti pierzi cumpatul. Aceasta despartire ar putea sa fie unul dintre cele mai bune lucruri care ti s-au intamplat pana acum. Incearca sa privesti inainte si sa te gandesti ca in cazul in care aveti probleme mai vechi, este posibil sa nu va potriviti.

Leu: ai luptat foarte mult pana sa ajungi in punctul in care sa iti gasesti pe cineva, insa aceasta persoana nu iti este predestinata. Comunicarea nu este una buna si ajungeti adesea sa va certati din orice nimic. Ba mai mult, ar fi mai bine sa te intrebi daca partenerul iti este fidel, deoarece este posibil sa ai parte de surprize neplacute. Orice fel de dezamagire ai avea incearca mereu sa vezi si partea plina a paharului, deoarece vei avea satisfactii pe celelalte planuri.

Scoripion: esti campioana la relatii esuate si asta deoarece intalnesti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potrivesti deloc cu partenerul iar acest motiv te va face chiar pe tine sa pui capat acestei relatii in anul 2018.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Pixabay

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!