Cum sa scapi definitiv de problema sforaitului – remediu natural si eficient

Cu ajutorul remediilor care ne sunt oferite de catre “mama” natura, poti sa scapi de aceasta problema atat de neplacuta, fara sa mai fie nevoie sa te izolezi intr-o alta camera, atunci cand mergi la o cabana cu prietenii.

Sforaitul poate sa apara in fiecare noapte sau la anumite intervale, iar drept cauze sunt cunoscute deviatia de sept, scaderea tonusului muscular, cresterea greutatii corporale, perioada de sarcina, consumul de alcool si nu in ultimul rand fumatul.

Unul dintre cele mai eficiente remedii care au efect in acest sens este combinatia dintre busuioc, fructe de macesi si coji de portocala uscate. Din acest amestec vei lua o lingurita pe care o vei pune in 250ml de apa clocotita, pe care sa o torni peste ingredientele precizate si pe care sa o lasi timp de 10 minute pentru a obtine o infuzie. Se consuma seara, inainte de a merge la culcare, o cana.

Conform floaredetei.ro citat de realitatea.net, pentru a evita crizele de sforait, este esential sa nu consumi alcool, sa nu iei sedative si sa nu dormi pe spate. De asemenea, ai putea creste nivelul de umiditate din camera in care dormi si sa te hidratezi corespunzator.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Doctorsis.com