Ce este Cordyceps si ce fel de beneficii de sanatate ne ofera

0

Cordyceps, cunoscuta si ca ciuperca medicinala, este numele care descrie un gen de ciuperci care include peste 400 de specii diferite de tipuri parazite. In mod traditional, extractul de Cordyceps a fost folosit in medicina alternativa timp de secole ca un remediu pentru problemele respiratorii si oboseala. Ciupercile Cordyceps cresc la altitudini de aproximativ 4.200m in Himalaya si in alte locatii cu altitudini ridicate din lume. Extractul de Cordyceps contine o mare varietate de compusi chimicali care sunt folositori pentru vindecarea naturala. Iata cateva dintre beneficiile de sanatate ale Cordycepsului.

Iti ofera energie – Cordyceps, cunoscut pentru abilitatea sa naturala de a stimula nivelul de energie, actioneaza prin cresterea cantitatii de absorbtie a oxigenului din organism pentru a creste productia de energie celulara. Utilizarea extractului este obisnuita printre sportivi datorita izbucnirii naturale de energie.

Echilibreaza nivelul colesterolului – Adaugarea extractului de Cordyceps la tratamentul tau pe baze de plante poate ajuta la prevenirea aterosclerozei, infractului miocardic si a accidentului vascular cerebral. Aceasta ciuperca medicinala ajuta la reducerea nivelului de colesterol rau din organism, crescand nivelurile de colesterol benefic.

Protejeaza sanatatea – Cercetarile arata ca aceasta ciuperca ne poate proteja sanatatea inimii. Un studiu a adus la iveala faptul ca pacientii carora li se administra un supliment sub forma de pulbere de Cordyceps au fost mult mai putin susceptibili sa sufere insuficienta cardiaca, datorita proprietatilor antiinflamatorii si antispastice ale acestui extract.

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: davidwolfe.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!