Aceste trei zodii obisnuiesc sa minta atunci cand sunt intr-o relatie

0

In relatia de cuplu, sinceritatea si increderea sunt doua aspecte foarte importante, deoarece acestea asigura viitorul relatiei. Din acest motiv, minciuna este complet interzisa. Cu toate acestea, exista unele semne zodiacale care nu considera acest lucru valabil. Afla despre cine este vorba:

Rac: esti una dintre cele mai loiale femei din zodiac, o iubita adevarata, pe care orice barbat si-ar dori-o. Te dedici in proportie de 100% relatiei in care te afli si mereu faci pe plac persoanei iubite. Totusi, uneori, dragostea aceasta foarte mare te determina  sa recurgi la minciuni. Iei aceste decizii deoarece nu iti place sa iti vezi perechea trista, motiv pentru care decizi sa ascunzi adevarul si sa tii totul pentru tine. Ai putea crede ca iei alegerea corecta, insa o mica minciuna ar putea sa iti aduca cele mai mari nefericiri. Persoana draga trebuie sa stie absolut tot adevarul.

Scorpion: cu toate ca esti cunoscuta pentru devotamentul pe care il poti arata intr-o relatie, adesea sentimentele tale nu sunt complet sincere. In momentul in care esti pusa la zid si confruntata, iti place sa te folosesti de minciuni pentru a te scapa de situatiile neplacute si pentru a evita sa dai explicatii. Acest lucru iti poate aduce liniste pentru moment, insa in clipa in care perechea ta va afla adevarul, consecintele nu vor fi in avantajul tau.

O relatie are nevoie de sinceritate pentru a putea functiona.

Capricorn: iti place sa nu iti pierzi timpul cu relatii care nu au nici un fel de viitor, motiv pentru care esti in cautare permanenta a partenerului perfect. Acest lucru te face sa fii extrem de selectiva, dar si destul de nehotarata. Nevoia de stabilitate te face sa ramai alaturi de persoana draga, insa dorinta de schimbare te va face sa minti aceasta persoana si chiar sa ai unele relatii in paralel.

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: The Guardian

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!