Asasinii slovaci care au omorat doua persoane au fost prinsi intr-o pensiune din Iasi! Este cutremurator ce au gasiti poltistii romani in camera lor

0

Doi asasini slovaci erau dati in urmarire dupa ce in seara zile de 5 ianuarie, in Cehia, au patruns in rulota a doi soti, pe care i-au ucis cu un cutit.

Prinderea celor doi criminali s-a realizat in urma unei operatiuni ENFAST romano-ceha. Asasinii erau cazati la o pensiune din localitatea Miroslava, din judetul Iasi.

Proprietarii pensiunii au declarat ca acestia si-au facut rezervare prin booking, chiar in seara in care au fost ridicati de mascati, pe 17 ianuarie.

Cuplul de asasini avea in plan sa vanda un autoturism inchiriat si cu banii castigati sa isi faca acte false si sa se faca pierduti in Republica Moldova, apoi in Ucraina, scrie bzi.ro. In urma unor perchezitii, politistii au gasit asupra lor diferite arme albe, printre care si doua pistoale cu electrosocuri.

„In noaptea zilei de 17 spre 18 ianuarie, in urma unei operatiuni E.N.F.A.S.T coordonata de Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, in cooperare cu echipa F.A.S.T. Cehia, cu participarea atasatului de afaceri interne al Politiei Republicii Cehia, au fost depistati si retinuti, pe raza judetului Iasi, doi cetateni slovaci, de 33, respectiv 29 de ani, urmariti international de autoritatile judiciare cehe. Pe numele lor erau emise doua mandate europene de arestare, fiind acuzati de savarsirea a doua infractiuni de omor deosebit de grav, victime ale acestora fiind doi cetateni de nationalitate ceha”, se arata intr-un comunicat al IGPR.

SURSA

Foto: Romania TV

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!