Caz revoltator intr-un spital din Romania! Un medic a sarit la bataie din senin! „A vrut sa o loveasca cu piciorul in burta, desi stia ca e insarcinata!”

0

Caz incredibil petrecut intr-un spital din Romania! Un barbat a vrut ca bunica sotiei sa fie tratata corespunzator, insa a primit o corectie fizica din partea medicului de garda!

Un barbat a relatat aseara pe Facebook o intamplare care ar fi greu de crezut ca s-ar putea petrece in Romania anului 2018, daca nu ar fi fost insotita si de poze si filmari concludente.

Barbatul s-a prezentat la Urgente la Spitalul din Pucioasa, impreuna cu sotia sa insarcinata in 7 luni si cu bunica ei, intrucat batrana se simtea rau. Dupa ce i s-a facut o perfuzie, barbatul a cerut sa fie consultata si de un medic chirurg, pentru a fi sigur ca totul este in regula. Numai ca medicul de garda a parut putin deranjat de faptul ca i-a fost perturbat somnul, astfel ca s-a napustit cu pumnii asupra barbatului.

Mai mult, medicul i-ar fi spus sotiei insarcinate ca „va naste un handicapat”, dupa care ar fi incercat sa o loveasca cu piciorul in burta.

 

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!