Starea de greata si durerile de cap ar putea anunta boli grave

Durerile de cap dar si starile de voma ar putea semnala unele boli grave. De asemenea, acestea pot fi simptome ale unor afectiuni care apar frecvent la oameni.

Gripa este una dintre bolile comune, care poate aduce dupa sine dureri de cap si stari de voma, alaturi de alte simptome caracteristice acesteia.

De asemenea, oamenii sunt afectati de gripa in general in timpul epidemiilor care apar cel mai des toamna si iarna. Adesea, prima senzatie care apare este cea de greata si de voma, dupa care se instaleaza durerea de cap.

Un alt motiv pentru care aceste simptome pot aparea sunt disconfortul si stresul. Stresul mental poate provoca dureri puternice de cap, insa atunci cand aceste dureri sunt insotite si de o stare de voma este cazul sa consulti un medic specialist, pentru a afla cu exactitate cauza simptomelor.

Starea de greata si durerea de cap apar datorita intoxicatiilor alimentare sau ale celor cu anumite substante toxice, vopsele ori chiar si medicamente. Astfel, starile de greata si voma sunt intense iar din acest motiv este absolut necesar apelarea numarului de urgenta a medicului pentru a primi ajutorul de specialitate.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Babyverden