Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 14 – 21 ianuarie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru saptamana care urmeaza. Citeste ce te asteapta din punct de vedere astral.

0

BERBEC: Nativii să lase toate grijile la o parte. Tot ce înseamnă temeri şi frici să le dea la o parte. Să se pregătească pentru o săptămână bună.

TAUR: A ieşit o săptămână cu fertilitate şi belşug. Toate visele se vor împlini. Fericire! Creşte natalitatea!

GEMENI: Gemenii sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă în toate planurile: fizic, psihic, profesional.

RAC: Prgătiţi-vă pentru o suită de schimbări majore care vizează viitorul apropiat.

LEU: Leul cam cu coada în jos, e supărat. O recomandare directă: pentru că e zodie de acţiune, abordaţi probleme altfel decât până acum.

FECIOARĂ: Fecioara are o săptămână de comunicare, de primire a unor mesaje. Fiţi atenţi că pierdeţi trenul!

BALANŢĂ: Balanţele sunt pregătite să facă o călătorie. V-aţi pregătit bagajele?

CORPION: Au încurcat-o! Cu ceva greutăţi, dar e de bine. Simbolul dragostei, ceva fierbinte, pasional pentru cei necăsătoriţi. Pentru cei căsătoriţi se aprinde focul pasiunii.

SĂGETĂTOR: Este o săptămână care este învăluită în mister. Nu comunică, nu spune nimănui nimic. Aşteaptă ca lucrurile să se rezolve. Este la mâna Domnului. Să le iasă din cap că sunt cei mai inteligenţi şi cei mai grozavi. Fără Dumnezeu, nimic!

CAPRICORN: Sunt sfătuiţi pentru săptămâna viitoare să nu grăbească lucrurile, să aibă un pic de timp de aşteptare. Toate lucrurile bune care se ivesc sunt pentru cei care ştiu să aştepte.

VĂRSĂTOR: Sunt pe picior de bătălie. Sfatul este: temperaţi-vă, nu provocaţi bătălii şi dispute şi totul se va aşeza favorabil.

PEŞTI: Peştii au posibilităţi multiple: să schimbe locul de muncă de la ceva care nu îi mai avantajează sau să schimbe locuinţa. Cel care stă cu chirie să ia prin „prima casă”. E o săptămână fantastic de benefică, dar nu fiţi şi în căruţă şi în teleguţă.

Sursa: Antena 3

via Kfetele.ro

Foto: Romania TV

Loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":