Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intra in Varsator si aduce multe contradictii conjugale

0

Celebrul astrolog Urania a prezentat horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2018. Luna Noua intra in Capricorn, iar Venus intra in zodia Varsatorului.

Berbec

Între 13 şi 14 ianuarie seara, bună comunicare cu persoanele şi instituţiile din străinătate, posibilitatea de a face scurte deplasări dincolo de graniţele ţării în care se află. Berbecii se pot ataşa de idei noi, revoluţionare, curajoase, pot îmbrăţişa cu generozitate cauza altor persoane pe care vor încerca să le ajute sau să le susţină într-o cauză nobilă de interes general, cultural, moral, religios sau de împărţire a dreptăţii şi restabilire a adevărului. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, numeroase provocări profesionale sau de imagine care îl vor obliga pe câte un nativ să se concentreze pe probleme esenţiale ale existenţei lui. Se conturează destule dificultăţi şi obstacole care vor fi cu atât mai profunde sau mai numeroase cu cât nativul vizat va fi mai înaintat în vârstă sau va deţine un loc important în societate şi în profesie. Posibil nou început sau schimbare importantă care valorează cât un început în activitatea desfăşurată generat de Luna Nouă în Capricorn din zorii zilei de 17 ianuarie. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, surprize de la prieteni său care gravitează în jurul unui cerc de cunoscuţi căruia îi aparţine Berbecul. Unele dintre ele pot fi plăcute. Pe 18 ianuarie, Venus va intra în zodia Vărsătorului şi va aduce un aer binefăcător de bună înţelegere, de noroc de la prieteni sau de drumuri deschise, în chip nebănuit, în vederea realizării unui proiect personal care are nevoie de susţinere. De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, Luna va începe să tranziteze casa a XII-a a cerului lor de naştere şi le va induce mai mult calm, o temperare generală a reacţiilor organice sau psihice şi o disponibilitate spre meditaţie. Transformările induse de prezenţa planetei Uranus în casa I a personalităţii lor vor continua, la intensităţi diferite, în funcţie de vârsta şi harta naşterii fiecărui Berbec dar nota momentului, va fi de încercări prin care aceştia trebuie să treacă.
Horoscop 2018 Cristina Demetrescu – O zodie îşi schimba viata, alta pierde toţi banii

Taur

Între 13 şi 14 ianuarie seara, posibile preocupări legate de legalizarea unor chestiuni materiale care funcţionează de ceva vreme fără ca ele să fie consfinţite prin acte oficiale. Relaţii cu reprezentanţii unor instituţii de la care nativi speră să primească o susţinere bănească sau materială. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, unele persoane născu te în acest semn zodiacal se vor putea raporta la probleme de crez, conştiinţă sau ataşamente superioare în funcţie de cursul evenimentelor care aruncă o lumină nouă asupra esenţei lor, sugerându-le Taurilor nevoia de a le reformula sau de a se raporta în alt chip la ele. Aceste schimbări de atitudine se vor produce cu dificultate dar, Luna Nouă în Capricorn, din dimineaţa zilei de 17 ianuarie, s-ar putea să precipite aceste decizii. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, nativii pot avea mici surprize legate de responsabilităţile lor publice sau profesionale; unii se vor putea afla în lumina reflectoarelor dar nu întotdeauna această postură de vedetă le va conveni; unii, de exemplu, pot fi supuşi unor analize şi comentarii critice mai ales dacă ele vor veni din partea unor foşti parteneri de proiect, de afaceri, care se dezic de ei. Dar, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului (casa a X-a a Taurilor), se va instala o protecţie care le va permite să contracareze mai uşor aceste situaţii neplăcute, să demaşte şubrezenia argumentelor formulate de contestatari şi să se apere sau să facă o figură bună în public ori, în general, în societate. De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, relaţiile cu prietenii vor fi plăcute, confortabile, liniştitoare. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziţia pe care planetele în tranzit prin Scorpion o vor face casei I, patronând conflictele deschise dar şi manevrele lipsite de onestitate menite să-l disloce pe un nativ dintr-un proiect, dintr-un colectiv; aspect periculos pentru procese, litigii, anchete.

Gemeni

Între 13 şi 14 ianuarie seara, mici contradicţii conjugale. Controversele cu partenerii de contract sau cu colaboratorii pot fi provocate de prevederile contractuale sau din diferenţe de viziuni şi interes personal ivite de-a lungul timpului. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, unele persoane pot fi acaparate de chestiuni materiale sau băneşti ce decurg din relaţiile cu oameni şi instituţii care ar putea sau ar trebui să-i ajute într-o chestiune personală; al doilea motiv al acestor preocupări stringente pot fi generate de complicaţiile apărute în desfăşurarea unui proces de reglementare a statutului unor bunuri moştenite, dăruite sau cuvenite prin donaţie şi/sau partaj în urma unei despărţiri de soţ sau de partenerul de afaceri ori orice alt tip de ieşire din indiviziune. Luna Nouă în Capricorn va influenţa casa a VIII-a a intereselor materiale aducând un element de noutate sau de radicalism în felul în care se vor contura termenii chestiunii luate în dezbatere (somaţie, ultimatum). Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, imaginaţia şi fantezia va pune stăpânire pe mintea lor stare mentală plăcută şi utilă intensificată din 18 ianuarie de intrarea planetei Venus în acest sector astral, ceea ce le va conferi posibilitatea să găsească mai repede şi mai bine soluţii inteligente la multe dintre problemele curente cu care se confruntă. Dintr-o altă perspectivă, cei născuţi în zodia Gemenilor vor putea să aibă parte de surprize plăcute sau de schimbări ale unui context mai vechi de comunicare cu oameni şi instituţii din străinătate ceea ce le va permite să intre în posesia unor date şi informaţii necesare sau chiar esenţiale pentru preocupările lor. După 19 ianuarie seara, sectorul carierei va fi favorizat de tranzitul Lunii care va atrage simpatia celor din jur de partea lor. Rămân valabile toate atenţionările noastre din săptămânile anterioare privitoare la starea lor de sănătate.

Rac

Între 13 şi 14 ianuarie seara, Racii se vor concentra pe chestiunile legale, oficiale sau publice legate de locul lor de muncă şi de statutul lor salarial. Unii se pot adresa forurilor superioare pentru a cere lămuriri, a formula contestaţii sau a-şi apăra drepturile lezate. Discrete sau trecătoare tulburări ale fiziologiei aparatului locomotor, al circulaţiei arteriale sau ale sistemului nervos care controlează mişcările şi activitatea picioarelor şi a braţelor. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, şi 17 septembrie dimineaţa, casa relaţiilor parteneriale este patronată de 6 planete. Acestea, împreună cu Luna Neagră, vor exercita influenţe apăsătoare, blocante sau dificil de rezolvat în plan partenerial, contractual, procesual ori conjugal. Nota generală este de răceală a relaţiilor, de ostilitate, de înstrăinare sau de indiferenţă ori chiar, de lipsă de milă, înţelegere sau măsură. Perioadă complexă dar nefavorabilă pentru evoluţia unor conflicte, certuri, interviuri, anchete, depoziţii, mărturii, explicaţii sau gesturi de apărare. Posibil accent special, moment semnificativ pe 17 ianuarie, determinat de Luna Nouă în Capricorn care indică o schimbare a registrului în care se vor desfăşura aceste relaţii. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, şi 19 ianuarie seara, proiecte sau idei ori soluţii de viaţă personală care, în contextul unei susţineri financiare care, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, vor fi posibile sau mai lesne de pus concretizat. De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, Racii vor începe să trăiască mai intens lumea gândurilor şi a reprezentărilor superiore, resimţind frecvent sau mai profund decât în alte dăţi nevoia de a-şi găsi calmul şi echilibrul interior ori satisfacţia interioară prin rugăciune, viaţă spirituală, cultivarea activităţilor artistice, preocupări menite să le mobileze mentalul. Se menţine tendinţa de a spori sentimentele negative, de a se confunda în universul de supărări şi amărăciuni sufleteşti.

Citeste continuarea aici 

via: kfetele.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!