Remediu de casa, fara dureri, bun impotriva hemoroizilor

0

Hemoroizii sunt una dintre cele mai frecvente boli din zilele noastre. Conform statisticilor, 12% din populatia lumii sufera azi de hemoroizi, in timp ce 40% sufera de diferite boli ale intestinului gros. Hemoroizii sunt ceva obisnuit atat la barbati cat si la femei cu varstele cuprinse intre 25 si 50 de ani. In acest articol iti vom prezenta un remediu natural pentru tratarea hemoroizilor.

Acest remediu natural se face dintr-un amestec de cartofi si ulei de masline, multe persoane care l-au incercat, pretinzand ca este grozav in combaterea hemoroizilor. Mai jos, iti vom prezenta, pe langa cele doua ingrediente si modul de preparare si administrare al acestui remediu

Ingrediente:

1 cartof

1 lingurita de ulei de masline

Mod de pregatire:

Razaleste cartoful si pune apoi uleiul de masline peste el. Pune un varf de cutit din substanta rezultata pe o bucata de tifon steril si aplica-l in anus. Lasa-l sa stea peste noapte si elimina-l in dimineata urmatoare. Acesta este modul de utilizare a remediului in cazul hemoroizilor interni: Taie cartoful felii si apoi taie o bucata din felie in forma de cartofi pai si introdu-l in anus. Lasa-l sa stea acolo peste noapte. Acesta se va inmuia si va fi usor de eliminat la urmatoarea miscare intestinala.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: healthylifeidea.com

 

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!