Povestea tragica a unei femei care a folosit tampoanele in mod gresit

0

Intr-o zi, ea pur si simplu a lesinat in baie. De asemenea, a inceput sa ii cada parul si unghiile. Doctorii i-au spus ca este o consecinta a unui soc toxic cunoscut, o bacterie rara care este obtinuta ca urmare a folosirii tampoanelor.

Nu doar parul si unghiile cadeau, ci si pielea. Din cauza faptului ca medicii au pus-o intr-o stare de coma artificiala ca sa poate reziste tratamentului, acestia au trezit-o dupa opt zile, dar nu si-a mai amintit nimic. Nu isi putea recunoaste nici macar una dintre cele trei fiice ale ei. Mai mult de atat, nu stia cine este. Nu doar ca se afla intr-o stare fizica deplorabila, dar se pare ca si creierul ei inceta sa mai functioneze corespunzator. Pur si simplu nu reusea sa termine nici macar o propozitie. A trebuit sa invete totul de la inceput, sa o ia complet de la capat, iar recuperarea a fost dureroasa si a durat doi ani.

Medicii avertizeaza ca tampoanele pot fi periculoase daca nu sunt utilizate corespunzator si ca trebuie schimbate dupa 8 ore datorita sangelui, care este cald si umed, produce un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor daunatoare. In cazul in care folositi tampoane in timpul noptii, trebuie neaparat sa le schimbati dimineata cand va treziti si sa aplicati unul nou pentru restul zilei.

 

Sursa: healthylifeidea.com

 

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!