Sprayul de picioare alcatuit din trei uleiuri esentiale iti va oferi un somn mai bun

0

Un somn bun este foarte important, iar noi adesea uitam cum e sa ai parte de unul cu adevarat odihnitor si din care sa te trezesti plin de viata si de energie. Cum obtinem un astfel de somn?

Un somn bun inseamna 8 ore de ochi inchisi. Exista sfaturi si trucuri despre cum sa adormiti – totul de la lampile de sare din Himalaya pana la Feng Shui, sa va scadeti temperatura in dormitor la un nivel mai redus de confort. Ai nevoie de 8 ore in fiecare noapte! Da, in absolut fiecare noapte. Hai sa iti arat cum sa dormi 8 ore in fiecare noapte folosind uleiuri esentiale. Ingredientele de care vei avea nevoie pentru a face acest spray de somn sunt urmatoarele uleiuri esentiale: Magneziu, Lavanda si Musetel.

Baile pentru picioare sunt foarte eficiente pentru detoxifiere. Picioarele au cei mai mari pori din tot corpul, facandu-le locul perfect pentru a absorbi magneziul si uleiurile esentiale. Mai jos, veti gasi reteta pentru sprayul de picioare pe care sa il folositi inainte de culcare.

Ingrediente:

100ml de ulei de magneziu

10 picaturi de ulei de lavanda

10 picaturi de ulei de musetel roman

Uleiul de musetel roman este mai relaxant, in timp ce musetelul din Germania este un anti-inflamator bun.

Instructiuni:

Se toarna ingredientele intr-o sticla de pulverizare de 100 ml. Se acopera si se agita usor pentru a amesteca bine uleiurile, oferindu-va intre 24 si 48 de aplicatii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!