Apa cu lamaie si afectiunile care se pot trata cu ajutorul acesteia

0

Lamaile au un continut de 64% din consumul zilnic recomandat de vitamina C. Ba mai mult, acestea au un continut bogat de substante fitochimice. Faptul ca sucul de lamaie contine vitaminele C si B, antioxidanti si proteine, fosfor si flavonoide, uleiuri volatile, potasiu si carbohidrati este deja un lucru cunoscut de toata lumea. Proprietatile antibacteriene si antivirale ale sucului de lamaie, de asemenea contribuie eficient la intarirea sistemului imunitar, ajutand astfel organismul sa lupte impotriva infectiilor si a bolilor care apar.

In cazul in care doresti sa contribui la intarirea sistemului imunitar ai putea sa iti incepi ziua cu un pahar de apa cu lamaie, astfel ca iti vei imbunatatii digestia, vei combate poftele alimentare nesanatoase si vei oferi un mediu alcalin corpului tau. Se va echilibra astfel in mod eficient pH-ul corpului tau. Iata ce mai pot face cu acest amestec atat de uimitor:

  1. Pot ajuta la vindecarea acneei – prin reducerea aciditatii corpului, apa calda cu lamaie impiedica aparitia acneei. Poti chiar sa te speli pe fata cu apa cu lamaie, in scopul de a imbunatatii starea pielii.
  2. Poti elimina pietrele la rinichi – continutul bogat de potasiu face ca lamaia sa fie extrem de benefica atunci cand vine vorba despre prevenirea formarii oxalatului.

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!