Motivul pentru care ar trebui sa pastrezi o lamaie pe birou, la locul de munca

0

Se pare ca lamaia ar putea sa aiba unele efecte benefice chiar si la nivel mental, nu doar la nivel fizic.

Odata ce inhalezi aroma unei lamai in fiecare zi la locul de munca, vei reusi sa te concentrezi mult mai usor, datorita faptului ca activitatea mentala si memoria se imbunatatesc considerabil.

Motivul pentru care ar trebui sa incepi sa pastrezi o lamaie pe masa ta de birou de la locul de munca? Ei bine, in urma unor studii, s-a demonstrat faptul ca in momentul in care corpul uman simte aroma naturala de lamaie la locul de munca, reuseste sa aiba rezultate profesionale mai bune in ziua respectiva.

Ce trebuie sa faci? Ei bine, este foarte simplu. Trebuie sa cumperi o lamaie bio, care sa fie zemoasa si foarte aromata. O vei taia in doua iar una din jumatati o vei aseza pe masa de birou, unde o vei lasa pe parcursul intregii zile. Pe ce-a de a doua jumatate o poti pastra pentru ziua urmatoare. Vei observa cum vei deveni mai productiv, mai concentrat si cum rezultatele tale profesionale se vor imbunatati considerabil. Noi iti dorim mult succes si speram ca acest mic truc sa functioneze si pentru tine!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Pixabay

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!