Fostul presedinte Ion Iliescu, indurerat la aflarea vestii mortii unui fost consilier si prieten apropiat: “II vom pastra o calda amintire”

0

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este in doliu, dupa ce fostul sau consilier, Andrei Alexandru, a incetat din Viata.

”Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire”, e mesajul de condoleante al lui Iliescu, trnamis si in numele sotiei sale, Nina.

Andrei Alexandru a fost ziarist si fost purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu. El a murit pe 4 ianuarie, dupa o boala grava, potrivit Stiripesurse.

Ion Iliescu a mai mentionat: ”A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei. Membru al Partidului Social Democrat, Andrei Alexandru a fost o prezenta activa in dezbaterile politice, permitandu-si de-a lungul anilor chiar si pozitii adeseori incomode si perceptii nu totdeauna agreabile. Era o fire permanent nelinistita, dar activa in disputele de idei, pe teme politice la zi. A lasat in urma o familie indurerata, careia i-a fost devotat.

Eu l-am apreciat intotdeauna pentru spiritul sau combativ, pentru angajamentul sau constant in disputele politice, pentru modestia sa in viata personala si in comportamentul civic. Personal, am avut o relatie apropiata cu Andrei Alexandru, apreciindu-i angajamentul politic si implicarea in disputele de idei. A fost, totodata, un apropiat al familiei noastre, manifestand o prietenie constanta, indiferent de imprejurari, lucru pe care l-am apreciat impreuna. Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire. Condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca. Nina si Ion Iliescu”.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!