Aceasta activitate te poate face mai destept – stiai asta?

0

Din fericire pentru fiecare dintre noi, exista o activitate placuta care ne poate ajuta sa ne imbunatatim performantele creierului, conform spuselor medicilor.

Se pare ca, pentru a imbunatati activitatea creierului uman, nu este nevoie de prea mult efort. In cazul in care iti doresti sa faci ceva pentru creierul tau, ai putea sa incepi sa inveti sa canti la un instrument muzical, aceasta fiind cea mai benefica activitate pentru creierul uman pe care ai putea sa o faci.

Ba mai mult decat atat, unele studii au demonstrat faptul ca atunci cand inveti sa canti la orice fel de instrument, memoria ta se imbunatateste considerabil. Mai exista si alte beneficii pe care acest lucru ti le poate aduce. Spre exemplu, odata cu efortul depus pentru a invata sa canti la un instrument muzical vei reusi chiar sa te exprimi mai bine.

In cazul in care beneficiile enumerate mai sus nu au reusit inca sa te convinga sa incepi sa inveti sa canti la un nou instrument, mai avem ceva pentru tine.

Odata ce inveti sa canti la un instrument nou, creierul tau este automat mai protejat in fata imbatranirii. Acum ca ai aflat toate aceste plusuri pe care le ai de pe urma instrumentelor muzicale, tu la ce fel de instrument ai vrea sa inveti sa canti? Asteptam opinia ta in sectiunea de comentarii!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Mental Floss

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!