Tie iti plac migdalele? Daca raspunsul este “Da”, trebuie sa citesti acest articol

0

Migdalele, care adesea sunt considerate a fi nuci, sunt de fapt seminte si sunt foarte populare in bucatariile din intreaga lume.

Cu toate acestea, sunt foarte multe persoane care nu stiu faptul ca migdalele sunt extrem de otravitoare atunci cand nu sunt preparate la o sursa de caldura. In general, pentru a elimina otrava din migdalele amare, acestea trebuiesc tratate mai intai. Semintele sunt pline de cianuri si in foarte multe dintre tari este deja ilegal sa se vanda inainte de a fi procesate, astfel incat atunci cand sunt scoase pe piata sa fie sigur ca otrava a fost indepartata din aceste seminte.

Migdalele amare contin cianida, care este o sare toxica a acidului hidrocianic si de asemenea miroase a migdale amare. Atunci cand aceasta substanta este consumata in cantitati mari, poate sa fie chiar fatala. Migdalele nu sunt singurele care contin aceasta substanta extrem de otravitoare. Ea se mai gaseste si in samburii de caise si in samburii de mere.

De asemenea, un alt fapt interesant este urmatorul: Migdalele sunt considerate a se numara printre primele plante cultivate, acestea fiind mentionate inclusiv in Vechiul Testament.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: AskWomenOnline

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!